Modellenshoot

Bij Altenburg-fotografie kun je jezelf op een nieuwe manier presenteren, verrassen of je fotografische dromen waarmaken. Met behulp van internet en voorbeelden kun je als model gemakkelijker aangeven wat je wilt. We creëren samen een moodboard tijdens een voorbespreking om je voorkeuren te bespreken, zoals kleding, stijl en belichting. Hierdoor ben je goed voorbereid en ontspannen op de dag van de fotoshoot.

Je kunt altijd iemand meenemen naar de shoot voor extra vertrouwen en hulp bij kleding en make-up. We bieden een comfortabele kleed- en opmaakruimte voor je. De sfeer is belangrijk voor ons, en we nemen de tijd om ervoor te zorgen dat de ervaring prettig is.

Je hebt controle over de foto's, en alleen degenen waar je toestemming voor geeft, worden gebruikt in ons portfolio. We respecteren je privacy en leggen dit vast in een contract.

Ons portfolio bevat een beperkte selectie stijlen vanwege privacyoverwegingen, maar in de studio hebben we een uitgebreider portfolio met voorbeelden in verschillende genres. Als je geïnteresseerd bent, neem dan vrijblijvend contact op en kom de mogelijkheden bekijken.