Diensten

Groepen, (vrienden of vriendinnen, familie etc.)

Groepen, (vrienden of vriendinnen, familie etc.)

fotografie altenburg groepen vrienden vriendinnenWat is er leuker dan samen met je vrienden en vriendinnen of je broers en zussen, zelfs de hele familie of als partners op de foto.

Er is van alles mogelijk. Vooraf wordt besproken wat je het liefst zou willen als eindresultaat. Je eigen ideeën zijn dus welkom.

Je kunt kiezen voor een small (ongeveer 1 uur opname), medium (een dagdeel) of een large (2 dagdelen). Hoe langer de shoot, hoe meer keuzes en eindresultaten uiteraard. Bij een langere shoot zijn indidviduele foto’s ook mogelijk.

In de studio zijn er veel mogelijkheden, maar ook op locatie kan er van alles. Kijk ook eens in onze portfolio.

Neem gerust vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden en/of maak een afspraak.

Voor jongeren zijn er interessante kortingen.

Huwelijk

Huwelijk

fotografie altenburg huwelijk1 028Een huwelijksdag is “de dag van je leven” en super voorbereid. Het vastleggen van die gezellige momenten en van het prachtige bruidspaar in een omgeving die past bij hen, hoort daar bij. Ook de officiële belangrijke momenten op een mooie manier vereeuwigd te worden. Het spreekt vanzelf dat dit naar de wensen van het bruidspaar dient te gebeuren, spontaan, formeel, sjiek, vrolijk, stijlvol…het kan allemaal.

Er is veel mogelijk, de tijd speelt bij ons geen rol. In een vooroverleg wordt van te voren goed besproken wat de wensen, ideeën en mogelijkheden zijn.

Neem gerust vrijblijvend contact op als je trouwplannen hebt.

Modellenshoot

Modellenshoot

altenburg fotografie model dienstenWil je je eens van een heel andere kant laten zien, of wil je je vriend of vriendin verrassen? Of heb je altijd al eens een dag fotomodel willen zijn, je portfolio willen maken of uitbreiden? Dat kan allemaal bij Altenburg-fotografie.

Omdat we nu zo eenvoudig, vooral via internet, zoveel voorbeelden en ideeën kunnen opdoen, kun je als model veel makkelijker laten zien wat je wilt op je foto’s.

Aan de hand van talloze voorbeelden maken we in de voorbespreking samen een moodboard. Dat hoeft dan niet op de shootdag. Je kunt dan je voorkeur uitspreken over kleding, stijl, licht, etc. Zo weet je van tevoren al heel aardig naar wat voor resultaat we gaan toe werken.
Soms proberen we zoveel mogelijk een beeld als geheel te benaderen en soms alleen de verlichting, een bepaalde pose, gezichtsuitdrukking of sfeer. Uiteraard kan dat tijdens de opnamen altijd aangepast worden als er leuke ideeën bijkomen.

Door zo’n voorbespreking is er meer tijd om opnamen te maken tijdens de shoot-afspraak, en het aanpassen van make up, kleding, haar e.d. Het is efficiënter en je weet van tevoren wat er gaat gebeuren. Je bent daardoor meer ontspannen op de shootdag.

Het is uiteraard altijd prima dat je iemand meeneemt naar de shoot (graag zelfs). Dat geeft je als model wat meer vertrouwen en je voelt je meer op je gemak (en dat zie je vaak terug in de foto’s). Bovendien is het handig bij het omkleden, de visagie en de haarstyling als daar hulp bij is. Tijdens de shoot is er een flinke ruimte beschikbaar waar je in alle rust dit soort zaken in orde kunt maken. Deze kleed- en opmaakruimte staat helemaal tot je beschikking en je wordt er niet gestoord.

Behalve mooie eindresultaten is het fijn dat je terug kan kijken op een leuke beleving. De sfeer is zeker zo belangrijk. Meestal is het een gezellige, ontspannen bedoening, waar regelmatig gelachen wordt en er tijd is voor koffie, etc. Als we een afspraak hebben voor een shoot van 3 uur, is het belangrijker dat het prettig verloopt dan dat precies na 3 uur de laatste opname wordt gemaakt en het licht uitgaat. Mooie foto’s en een fijne sfeer zijn belangrijker dan de klok.

De foto’s zijn van het model. En alleen de foto’s waar het model toestemming voor geeft worden gebruikt in ons portfolio. Jij bepaalt dus altijd wat ermee gebeurt. We leggen dit ook netjes in een contract vast.

In het portfolio kun je een aantal stijlen zien. Maar (i.v.m. de privacy van de modellen) is dit enigszins beperkt. Er is in de studio een veel uitgebreider portfolio beschikbaar met voorbeelden in fashion, locatie, glamour, portret, boudoir, implied nude etc. Dit uiteraard met goedkeuring van de modellen.
Als je serieuze belangstelling hebt neem dan gerust contact op. En kom vrijblijvend eens kijken naar de mogelijkheden.

Bedrijfsfotografie

Bedrijfsfotografie

diensten bedrijfsfotografieBedrijfsfotografie is een heel breed begrip. De snoepjesfabrikant wil andere beelden dan de fysiotherapeut of aannemer. Ook het beoogde doel van de verschillende ondernemers zal variëren. Denk hierbij aan foto’s op een website, van een productieproces of pand aan de muur, voor in een folder/flyer, of i.v.m. met een bepaalde actie of project. Maar in alle gevallen is het de bedoeling dat de foto’s technisch voldoen. Dat is de zorg van de fotograaf.

Daarnaast is het onze zorg in samenwerking met het bedrijf, om de juiste boodschap over te brengen. Wat wil de ondernemer laten zien? Is dat het product, de kwaliteit, de uitstraling, de duurzaamheid, veiligheid, betrouwbaarheid, prijs/kwaliteit, visie, het mooie pand etc. ?

Dit is alleen mogelijk door een goede communicatie tussen opdrachtgever en fotograaf. Als het doel van de te maken opnamen duidelijk is, weet de fotograaf waar hij naar toe moet werken.

Het tarief is gebaseerd op tijd en is inclusief nabewerking. Dit zal altijd een tarief op maat zijn (twee opnamen van het pand, opnamen van alle 100 medewerkers of alle 1000 producten voor de catalogus... daar zit uiteraard verschil in). Er is dus moeilijk een standaardprijs te geven. Maar de vrijblijvende offerte is duidelijk en de opdrachtgever wordt niet geconfronteerd met verrassingen achteraf. Afspraak is afspraak!

Neem dus gerust, vrijblijvend, contact op om over de mogelijkheden te praten.

Boudoir / implied shoot

Boudoir / implied shoot

boudoir implied fotografie1 095Ben je trots op jezelf, of juist heel onzeker daar over….iedereen is mooi op zijn eigen manier. Leeftijd, een maatje meer of minder, het doet er niet zo veel toe. Met een boudoir fotoshoot kan je jezelf een prachtige uitstraling geven. De foto’s kunnen sexy, een tikje ondeugend, verleidelijk, romantisch etc. zijn. Het is mogelijk om dat in een relaxte sfeer te doen. Uiteraard bepaal je zelf vooraf wat voor foto’s/stijl je mooi vindt en er mag altijd iemand meekomen. Een uitgebreid portfolio is aanwezig in de studio. Vragen? Stel ze geheel vrijblijvend.

Doe een photoshoot cadeau!

Doe een photoshoot cadeau!

diensten fotoshootEen gift (met cadeaubon) aan iemand waarvan je weet dat die persoon het wel eens leuk zou vinden om een professionele photoshoot te doen, iemand die “dat eigenlijk altijd al eens had willen doen”. Of je biedt je partner / vrienden / vriendinnen / broers / zussen of de hele familie een shoot cadeau aan. Een leuke foto voor nu en een mooie herinnering voor later. Neem gerust contact op om naar de mogelijkheden te vragen als je niet voldoende info op de site kunt vinden.

Workshops

Workshops

everyoneRegelmatig organiseren we workshops. Deze zijn bedoeld voor beginnende fotografen. Zeker ook jonge mensen, die meer willen weten over de achtergronden van de fotografie en hoe hun camera nu eigenlijk werkt. Technische zaken als diafragma, sluitertijd, iso-waarde, histogram, scherptediepte etc. komen dan aan bod. Maar ook zaken als beeldopbouw, sfeer etc. Een duidelijke uitleg en uiteraard het direct toepassen daar van, in de studio, of daar buiten. Altijd met een kleine groep, zodat we meer “op maat” kunnen werken.Meer actuele details over de eerstvolgende workshop vindt u onder het tabblad info, bij workshops..

Mocht je interesse hebben in een dergelijke workshop, of een specifiek onderwerp behandeld willen zien stuur een (altijd vrijblijvende) vraag of opmerking naar ons. We kunnen dan de details direct naar je toesturen, zodat je dat zelf niet in de gaten moet houden.

Lees ook verder op de pagina Workshops